Samen vergroten we je leefruimte

Het vak Professional Organizing is wellicht nieuw voor je; ik leg het je graag uit. Een Professional Organizer is iemand die jou adviseert en begeleidt om orde, overzicht en rust in tijd en je leef- en/of werkomgeving te scheppen. 

Steeds meer mensen ervaren structureel een gevoel van onrust, stress en druk of drukte. In hun leven, agenda of huis. Dit doorbreken en structureel ombuigen naar een gevoel van rust en ruimte is niet eenvoudig. Maar door het samen aan te pakken, zul je ontdekken dat er meer ruimte is dan je dacht.

Wat doet Lente?

Ik begeleid en adviseer jou bij het creëren van orde en overzicht. Dat kan gaan om een overvolle kledingkast. Of een rommelige garage, zolder of keuken. Of je hebt na maanden thuiswerken nog steeds geen goede werkplek kunnen inrichten. Of je krijgt maar geen grip op al dat speelgoed. Door keuzes te maken komt er overzicht; door te sorteren, uit te zoeken, of die ene kast anders in te delen. Of we maken samen een planning hoe jij je activiteiten zo goed mogelijk kunt indelen. Of we zorgen samen weer voor een overzichtelijke administratie en een structuur waardoor dit niet meer kan ophopen.

Leve je huis

Om meer rust en ruimte te ervaren, hoef je zeker niet gelijk je hele huis aan te pakken. Het zit soms in de kleine dingen. Je huis hoeft ook geen showroom te zijn of 'woonmagazine-proof'. Het is belangrijk dat jíj het gevoel hebt dat je kunt leven. Dat je kunt genieten, ontspannen, opladen en ontmoeten. Dan wordt je leefruimte ook écht een leefruimte.