Kledingkast

Je kledingkast - iedereen heeft er een, of misschien wel meerdere, omdat alles niet in 1 kast past...een kledingkast. 

Er zijn vele soorten en maten kasten en daarbij dus ook allerlei manieren om je kleding in op te bergen. 

Hangkast – Legkast – Ladekast – Lockerkast – Inloopkast – Nachtkastje – Kastenwand 

Toen we zo’n 10 jaar geleden in ons huis trokken wisten we niet goed wat we met onze slaapkamer aan moesten. Het was een grote, lange ruimte en we vroegen ons af hoe we die op een leuke, praktische manier in konden delen. Na wat schetsen ontstond het idee om een soort ‘inloop-kast’ te creëren. De kamer splitsten we op in 2 delen: het slaapgedeelte en het kastgedeelte. 

Op naar de IKEA! 

Wat een heerlijke winkel met een ruim aanbod aan kledingkasten. Het grote voordeel is dat je zo’n kast helemaal naar jouw wensen kunt indelen. Welk stuk van de kast gebruik je voor je hangkleding? Waar wil je schappen en waar de lades? Hoe kun je je schoenen erin opbergen? En ook handig, gelijk maar een paar organizers aanschaffen om je ondergoed, bh’s, sokken, riemen en andere accessoires in op te bergen. Zo heb je binnen mum van tijd een overzichtelijke kast. En daar hebben we tot op de dag van vandaag nog veel plezier van!

Maar wat nu als je kleding op een grote hoop in je kast ligt? Alles ligt door elkaar, je ziet eigenlijk niet eens meer wat je precies hebt. Maakt dat je blij? 

Iedere morgen trek je de kastdeur open en word je er weer mee geconfronteerd. En je pakt dezelfde trui maar weer die je begin van de week ook al aan had. Je haalt geen inspiratie meer uit je kledingkast. Zorg je daarmee voor jezelf? 

Zet vandaag een nieuwe stap: 

  • Vanaf nu ga ik voor mezelf zorgen
  • Ik wil een kast die bij me past
  • Ik wil een kast die overzichtelijk is
  • Ik wil een kast waarin kleding hangt die gedragen wordt
  • Ik wil een kast waar ik blij van word
  • Ik schakel hulp in
  • Ik vul het contactformulier in of ik bel Lente op 06-11351152

Lente is er klaar voor om samen met jou jouw ideale kast te maken. Tot snel!

Terug naar overzicht